Dekoratőr - Wall Decor kivitelező
Szombathelyi Attila

Attila tizenkét évet töltött külföldön, ahol különböző dekorvakolattal foglalkozott, így a tapasztalat az anyagok terén meghatározó nyomvonal az életében.

- Sokszor gondolkozom, hogy milyen alapanyagot használjak és milyen színben jelenítsem meg azokat.
Itthon a Novacolor - San Marco Group cégek mellett tettem le a voksom, mely a minőség és a belőle fakadó sokszínűség meghatározó a jelenlegi piacon.

Az alapanyagok, amiket a Novacolor technikusaként ismertem meg, sokban hasonlítanak az eddigi használt anyagaimhoz, de a különbség az , ami igazán megfogott.
A könnyedség és a természetesség amit meg tudunk jeleníteni a falakon lenyűgözött, a kombinációk sokasága az anyagok között olyan felületeket eredményez, amely a klasszikus, elegáns és a modern stílusjegyeket egybefoglalja.

Mindig olyan anyagot és felületet ajánlok, mely az ügyfél nyugalmát és örömét jeleníti meg, mely egyben stílust és hangulatot, ugyanakkor egyfajta kihívó és egyedi megjelenést biztosít a kiválasztott felületnek.
Természetesen a piacon többféle anyaggal is megismerkedtem, melynek forgalmazói meghatárózóak a piacon. Kiváló ár-érték aránnyal jelenik meg a márvány és a venezziai dekorvakolat terén a Casati is, melyek lágy és fényes hatást biztosítanak a kiválasztott felület számára.
Technikusként fontosnak tartom, hogy minél több anyagot ismerjek meg, hisz ezáltal használhatom és kombinálhatom őket tulajdonságaik szerint. Ezért minden évben továbbképezzük magunkat , részt veszünk külföldön tartott bemutatókon, melyek tapasztalattal és érdekes megoldásokkal gazdagítják lehetőségeinket .

A Wall Decor a kombinált anyagok variációit mutatja meg, mely egy magasabb szintet képvisel a művészeti téren.

Szombathelyi Attila

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben munkaidőn kívül talált minket vagy nem tudott elérni minket telefonon, kérjük írjon nekünk a megadott emai címre, kollégánk mihamarabb visszahívja önt. Köszönjük a bizalmat!

Wall Decor - Falfestés és Dekoráció

Vállalt munkaterület:

Magyarország egész területén

Vegye fel a kapcsolatot