Dekoratív vakolatok értéknövelő hatása
Miért válasszon minket lakásfelújításához?

Vállalkozásunk egyik csapásvonala az SOS lakásfelújítás dekorvakolattal, mely értéknövelő hatást ér el eladó ingatlanoknál. A falak felújítása, dekorálása maximum 4-5 napot vesz igénybe / munkafelülettől függően /, melynek eredményeképpen az eladó ingatlan jóval kedvezőbb áron értékesíthető.
A csak beltéri felújításra van lehetőség, mely magába foglalhat festést, dekorvakolat képzését, esztétikai megjelenés javítását.

lakásfelújítás dekorvakolattal

Dekoratív vakolatok: előnyei és hátrányai

A keverékek ásványi, akril, szilikát vagy szilikon alapúak, lehetővé téve a szövet, fa, kő, bőr és más drága anyagok hangulatának 100%-os utánzását.
Tartósság szempontjából nézve az ásványi felület 30 évig megőrzi eredeti megjelenését, a polimer bevonat - akár 50 évig, a szilikon bevonat pedig még tovább - akár 60 évig.
Ha megsértjük a fal valamely részét, könnyen kezelhető, gyorsan helyreállíthatjuk a fal gyönyörű összképét.
A dekoratív vakolat segítségével a minták és árnyalatok létrehozásának kizárólag a lakástulajdonosok és a tervezők fantáziája szab határt.
A falak szennyeződését szappanos oldattal átitatott nedves ruhával gyorsan eltávolítjuk, anélkül, hogy a dekoratív réteget károsítanánk.
A dekoratív vakolat nemcsak a falak, hanem bármely felület díszítését is lehetővé teszi, geometriájának összetettségétől függetlenül. Ezért segítségével nem lesz nehéz megadni a szükséges megjelenést a lépcsőknek, mennyezeteknek, fülkéknek stb.
Minden vakolat típusra jellemző a magas környezetbarátság, és ha például a természetes követ tartalmazó travertint választja, akkor az egy környezetbarát termék.
Ellenállás a külső hatásokkal szemben. A dekorációs anyagok önmagukban nem károsodnak a hőmérséklet és a páratartalom változásától, így nem veszítik el gyönyörű megjelenésüket erkélyen, konyhában, fürdőszobában. Az ilyen vakolatot nem sérti meg a gyerekek, a háziállatok nem karcolják meg, maguk az emberek nem mérgeződnek meg a véletlen érintkezéstől stb.


Hátrányként említhető, hogy ezen tulajdonságok és a kreatív megoldások többletköltséget jelenthetnek, mely a tapétákhoz képest magasabb ár-érték arányt képvisel.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével vagy az alábbi számon lehetséges

+36 30 352 4543

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben munkaidőn kívül talált minket vagy nem tudott elérni minket telefonon, kérjük írjon nekünk a megadott emai címre, kollégánk mihamarabb visszahívja önt. Köszönjük a bizalmat!

Wall Decor - Falfestés és Dekoráció

Vállalt munkaterület:

Magyarország egész területén

Vegye fel a kapcsolatot