kreatív tervezés - egyedi dekoranyagok
Partnereink a szakmában

Ahhoz, hogy tökéletes munkát tudjunk végezni a megfelelő alapanyagokkal és szakemberekkel dolgozunk, így mindig biztosak lehetünk a megfelelő előkészítésről, tervezésről és a kiegészítők minőségéről.
Sokszor ütköztünk olyan falakba, ahol a fal előkészítése nem volt megfelelő, többlet munkát eredményezett, mely nem kevés plusz költséggel járt ügyfeleink számára. A dekorvakolat egy máig még nem annyira ismert dekoratív megjelenés, de egyre nő az érdeklődők és a luxus érzetet kedvelők száma.
Fontos tulajdonsága, hogy minden fal egyedi, nincs két ugyanolyan fal minta és szinte végtelen felhasználási lehetőséget biztosít az ügyfeleink számára.
A megjelenés számos összetevőtől függ, mely pontos tervezést és nem egyszer különleges kiegészítőket is igényelhet, melyeket partnereinkkel karöltve gondosan választunk ki .
Hogy leendő ügyfeleink bővebb információt kapjanak a partnereink szolgáltatásairól és termékeikről, oldalunkon bemutatjuk őket, miben tudnak valami plusz komfortot nyújtani otthona arculata kialakításához.

Szombathelyi Attila
kapcsolat
Kálmán Ágnes
SAN MARCO
Olasz Konyhabútor Design Kft
kapcsolat
Ördög Mariann
Olasz Konyhabútor Design Kft
Balázs Bau Kft.
kapcsolat
Balázs István
Balázs Bau Kft.
Balázs Bau Kft.
kapcsolat
Lakberendezési tanácsadás
Mirkas

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben munkaidőn kívül talált minket vagy nem tudott elérni minket telefonon, kérjük írjon nekünk a megadott emai címre, kollégánk mihamarabb visszahívja önt. Köszönjük a bizalmat!

Wall Decor - Falfestés és Dekoráció

Vállalt munkaterület:

Magyarország egész területén

Vegye fel a kapcsolatot