Novacolor Ásványi dekor
Marmorino KS

A Marmorino KS dekorvakolat egy mészbázisú vakolat simításra, szatén hatással bel- és kültérre. Jól hidratált mészgittből, finom márványporokból és reológiai módosítókból készül, amelyek garantálják a tökéletes bedolgozhatóságot, teljesen sima felületett. Márványvakolatként is használható, melynek a szemcsés megjelenése és porózus jellege teszi egyedivé otthona arculatát.
A Marmorino KS lehetővé teszi az esztétikai hatások elérését lágy és élénk árnyalatokkal, vagy teljesen egyenletes és egyenletes felületekkel, amelyek a hagyományos és történelmi „Marmorino Veneziano”-ra emlékeztetnek. Továbbá, ez egy tökéletes ásványi alapozó vakolat Era Veneziana vagy Mirror Stucco.
A Marmorino KS értékes belső felületek díszítésére szolgál. A natúr mészvakolatok jelentik a Marmorino KS legmegfelelőbb aljzatát, mivel a termék kémiai reakcióba lép velük, egyedi „testet” építve, amely képes hosszabb ideig megőrizni a mészbevonatot.

Marmorino KS
Portfolió
Kiemelt dekorvakolat típusok...
Néhány termék, amit szeretünk

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben munkaidőn kívül talált minket vagy nem tudott elérni minket telefonon, kérjük írjon nekünk a megadott emai címre, kollégánk mihamarabb visszahívja önt. Köszönjük a bizalmat!

Wall Decor - Falfestés és Dekoráció

Vállalt munkaterület:

Magyarország egész területén

Vegye fel a kapcsolatot