Ismerd meg ahogy dolgozunk
Belsőépítészeti tervezés - tanácsadás

Nagy hangsúlyt fektetünk megrendelőink igényeinek és működéseinek megismerésére, mivel egy otthonnál vagy kiadásra szánt ingatlannál, illetve üzlethelyiségnél és vendéglátó egységnél teljesen más szempontok alapján történik a tervezés és később a tér használata is.

Miért a Mirkas ?Arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeinek és mindennapi működésének megismerésével hozzásegítsük őket az elképzelt és vágyott tér megteremtéséhez.

A komplett tervezési folyamatnál az első lépéstől az utolsóig segítő kezet nyújtunk. Az elrendezésben, a stílusban és a hangulat meghatározásban is, majd az így közösen létrehozott koncepcióra támaszkodva választunk ki minden anyagot, bútort és kiegészítőt. Munkánk során figyelmet szentelünk a munkaszervezésre, rendszerezésre, ezzel időt és költséget csökkentünk ügyfeleink számára.

Munkáinkhoz szívesen ajánljuk a dekorvakolatokat, mivel ezek egyedi megjelenéssel bírnak és igazán izgalmassá teszik tereinket. A jól megválogatott anyagok és színek kombinációjától a falak különlegessé teszik otthonod vagy vendéglátóhelyed és üzlethelyiséged arculatát.

Hogy a munkát elkezdhessük először is töltsd ki az űrlapot vagy vedd fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben munkaidőn kívül talált minket vagy nem tudott elérni minket telefonon, kérjük írjon nekünk a megadott emai címre, kollégánk mihamarabb visszahívja önt. Köszönjük a bizalmat!

Wall Decor - Falfestés és Dekoráció

Vállalt munkaterület:

Magyarország egész területén

Vegye fel a kapcsolatot