Klasszikus és Modern
Márvány minta

Egyedi mitázatú, dekoratív megjelenítése a falon egyre nagyobb teret kap. Természetesen a kivitelezés több időt és anyagot vesz igénybe , mint egy alapvető dekorvakolat esetében, egyedi kreativitást igényel, ezenfelül a megfelelő hozzáértés is szükséges.
A márvány korszakokat ölel át, mind a múltban mind jelenben és a jövőben is meghatározó formavilágot biztosít otthona arculatának.
Bármely felületre jól használható. Fürdőhelyiségek, konyhák,lépcsőfeljárók, padlók és falak elegáns éke. Használata eleganciát és kifinomultságot sugall. A modern fényjátékokkal csodás látványt érhetünk el, ha oldalról vagy hátulról megvilágítjuk ezeket a felületeket, burkolatokat.
Fontos kiemelni , hogy a márvány egyedi mintavilággal rendelkezik, nincs két ugyanolyan fal , tehát a reprodukálás képek szerint nem lesz sosem 100%-os.

Természetes és letisztult színek ötvözete a finom porózus márvánnyal . Sokszor nehéz eldönteni a falak miben tudnak hozzájárulni otthona arculatának hangulatához.
MI MEGMUTATJUK !

+ 36 30 352 4543
Tanácsadás - Árajánlat
Letisztult skandináv vonal
Természetes kőhatás

A természetes kőhatású dekorvakolat és úgy általában a strukturált anyagok egyre kedveltebbek a belsőépítészek és a lakberendezők körében: letisztult és egyszerű megjelenése a nyugalmat és tisztaságot jeleníti meg, mely egyedi és egyben melegebb hangulatot kölcsönöz otthona , üzlethelyisége arculatának.
Már egy kisebb falfelületet is kiemelhetsz természetes kőhatással egy helyiségen belül. De akár egy komplett szobát is "dekorálhatsz" ügyes trükkökkel, és még csak kő vagy habarcs sem kell hozzá – sokkal egyszerűbben elkészíthető, mint gondolnád , figyelembe véve , hogy a kevesebb néha több - !!
Ezen anyagok használatakor fontos , hogy a megfelelő színnel dolgozz, figyelembe véve a helyiség árnyék játékát, elhelyezkedését és természetesen milyen hatások érik majd a falat. A megfelelő védelmet nem szabad figyelmen kívül hagyni, már az elején fontos tudni, hogy milyen funkciót tölt be a hasznàlatkor a kiszemelt helyiség.


Jelentkezni az űrlap kitöltésével vagy az alábbi számon lehetséges

+36 30 352 4543
Márvány dekorvakolat
Kreativ megjelenés márvány öltözetben

Veneziai márvány minta

Egyedi mitázatú, dekoratív megjelenítése a falon egyre nagyobb teret kap. Természetesen a kivitelezés több időt és anyagot vesz igénybe , mint egy alapvető dekorvakolat esetében, egyedi kreativitást igényel, ezenfelül a megfelelő hozzáértés is szükséges.
A márvány korszakokat ölel át, mind a múltban mind jelenben és a jövőben is meghatározó formavilágot biztosít otthona arculatának.
Fontos kiemelni , hogy a márvány egyedi mintavilággal rendelkezik, nincs két ugyanolyan fal , tehát a reprodukálás képek szerint nem lesz sosem 100%-os.

Fényes és matt természetes márványhatás

Természetes márvány

A legfényűzőbb természetes kőként ismert évszázadok óta. A márvány színét meghatározza a kalcit mellett az eredeti mészkőben megtalálható egyéb színező ásványok.
A természetes kő: a gránit, a márvány, a travertin, a mészkő a legmagasabb minőségű anyagok, melyeket építészetben és belsőépítészetben használnak.
A vakolat strukturált felületkezelésének köszönhetően a dekorvakolat lehet lágy és fényesen tündöklő, de lehet a természetes márványként megismert hideg és kissé érdes tapintású is, mely természetes meleghatással vértezi fel a kivánt helyiséget.

Márvány Wall decor
Márvány Wall decor
Kombinált dekorvakolat Márványból

Kombinált dekorvakolat

A kombinált dekorvakolat bármely két vagy akár több dekorvakolat ötvözete, mely egyedi varázst jelenít meg a falon. Legyen a természetes kőhatással kombinált akril alapú metál hatású dekorfesték, vagy akár két márványhatás kombinációja, abban biztos lehet, hogy fala egyedi hatással fog bírni , hisz nincs még egy olyan fal mint az Öné.
A dekorvakolatok jellege főleg ennek az egyedileg, kreatívan összeállított falak kivitelezésében jelenik meg.
Egyre nagyobb teret kap a márványok kombinációja, mely mondhatni a specialitásunk.

A nagy kedvenc

Szigetes 3d hatás

Talán az egyik legnagyobb kedvenc a szigetes 3d hatású dekorvakolat, mely bármely anyagból létrehozható.
A kombinált falaknak az alapjai a szigetes hatású falak, melyeknek strukturált felületeit lehet stencilezni, dekorfestékkel ötvözni vagy akár a folyékony márvánnyal kombinálni.
A klasszikus Marmorino bevonat segítségével nemesen sima és egyenletes felületet lehet elérni az alapja részét képező mészfesték bevonat segítségével.

Márvány Wall decor
Travertin dekorvakolat
Homokkő jellegű dekorvakolat

Travertin

Egy mész alapú ásványi anyagokból felépülő dekorvakolat, mely márványszemcsékkel van keverve, hogy megfelelő texturált kőfelület hatást érjen el.
Ez az anyag kiváló esztétikai tulajdonságokkal, nem mérgező és páraáteresztő képességgel rendelkezik. A "Travertino" vakolat összetétele és tulajdonságai megakadályozzák a baktériumok és más káros mikroorganizmusok képződését és szaporodását a felületen.
A travertin dekoratív vakolat ideális a klasszikus és modern belső terekbe egyaránt.

Dekorvakolatok fémes hatással

Fémes hatás

Eredeti olasz dekorvakolat a "Novacolor"-tól, változatos hatású dekoranyag. A fémes hatású dekorvakolat egyedi megjelenést és páratlanul impulzív látványt varázsol a falakra.
A falak fémhatású vakolattal történő befejezésével vizuálisan megkapja a teljes fémfelület hatását. Maga az anyag ezzel a hatással kiváló textúrájú lesz.
Az ilyen hatású olasz bevonat színválasztéka nagyon változatos, mert sok fémszín létezik.A dekorvakolat színhatása elöregedett fém, rozsda vagy korrózió hatását kelti, ami nagyon népszerű.

Fémes hatású dekorfestékek
Travertin dekorvakolat
Letisztult , könnyen kombinálható dekorvakolat

Beton hatású vakolatok

A vakolat szilárdsága hasonló a természetes betonhoz, de mentes az emberre káros kibocsátásoktól, és nem esik össze idővel a környezeti hatások miatt.
A felhordási módok és színek lehetővé teszik mind az új, alig észrevehető „érdességekkel” rendelkező, elöregedett, idővel tönkretett és enyhén omladozó „málladt” beton vagy brutális zsaluhatású beton textúrájának reprodukálását.
A betonhatás kiváló légáteresztő képességgel, tartóssággal és a gyakori nedves tisztítással szemben ellenálló felületet eredményez.

Dekoratív vakolatok mintái
Mire figyeljünk dekorvakolat alkalmazása során?

Ha a fal vagy más kezelt felület nagy nedvszívó képességgel rendelkezik, először mélybehatoló alapozóval kell impregnálni.
Száradás után a fő alapozó réteget hengerrel felvisszük a színek összehangolására és biztosítjuk a felület és a dekorvakolat tapadását. A vakolat keveréket az utasításoknak megfelelően elkészítjük és a megfelelő eszközzel felhordjuk a falra (padlóra, mennyezetre).
A rétegek vastagsága és száma a kívánt hatástól függ.
Például velencei vakolatnál a klasszikus felhordás 3 rétegű, de több réteggel is felvihető, ettől csak jobb és természetesebb lesz.

Ha bővebb információt szeretnél a dekorvakolatokról keress minket a megadott elérhetőségeinken.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével vagy az alábbi számon lehetséges

+36 30 352 4543
GY.I.K
Általános kérdések
 • Mennyibe kerül a dekorvakolat?
  Ez az a kérdés amely sok tényezőtől függ - előszőr is meg kell nézni a fal állapotát, igényel - e előkészítést.
  Némely falra több anyagot használunk fel, mely különböző réteggel kerül fel a falra. Sokszor kombinálunk anyagokat egymással , melyek ugyancsak változó árat képviselnek, ezenfelül természetesen nem mindegy, hogy hány réteget használunk.
  Az árajánlat függ a munkaterület nagyságától és a munka helyileg való megjelenésétől is.
  A dekorvakolatok ára típusonként változó , ezért a kiválasztott anyag/ok/ után tudunk pontos ajánlatott tenni.
  Négyzetméter árat adunk meg, mely tartalmazza az alapanyag árát is.
 • Hogyan működik a fizetés?
  Általában 40-50% -os előleg fizetés után kezdünk neki a munkának , melynek a fennmaradó része a munka átvételekkor történik meg.
  A fizetés azonnali készpénz vagy utalás formájában valósul meg.
 • Hol vállalunk munkát?
  Az ország egész területén vállalunk munkát.
 • Melyik dekorvakolatot válasszam?
  Ez természetesen változó, ezt sokszor a tervező lakberendezővel együtt választjuk ki. Ha nincs tervezője , akkor a kiszállás során felmérjük a lehetőségeket és segítünk a döntésben.
  A vakolat legharmónikusabb megjelenésében sok tényezőt kell figyelembe venni, úgymint a helyiség stílisztikai megjelenését, az árnyékokat és a természetes fényeket, a színek harmóniáját, a dekorvakolat mintáját stb...
 • Milyen falra lehet felvinni a vakolatot?
  Bármely falra , amely nem vizes, penészes vagy salétromos. A falak különbözőek, az anyagfelhasználás ezáltal változó, hisz a fal egyenletlenségei, szívó hatásai különböző rétegvastagságot igényelnek. Természetesen a fal előkészítésében is segítünk , amennyiben szükséges.
 • Mi van akkor,ha nem tetszik majd a fal?
  Dekoratőreink egy alapos felmérés után mintatáblát keszítenek, mely bemutatás által lesz elfogadható. Amennyiben nem nyeri el tetszését, közös megyeggyezéssel dönthetik el a munkavégzés folytatását. A tapasztalat mérlege eddig még a dekoratőreink oldalára billent, mely a munka folytatásával és az ügyfél elégedettségével zárult. A dekorfalak egyediek, nincs még egy ugyanolyan fal, ezt figyelembe kell venni!!!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben munkaidőn kívül talált minket vagy nem tudott elérni minket telefonon, kérjük írjon nekünk a megadott emai címre, kollégánk mihamarabb visszahívja önt. Köszönjük a bizalmat!

Wall Decor - Falfestés és Dekoráció

Vállalt munkaterület:

Magyarország egész területén

Vegye fel a kapcsolatot