kreatív megoldások
Dekorfal tervezők
Szombathelyi Attila
kapcsolat
Dekoratőr, technikus és kivitelező
Szombathelyi Attila

Hogy tökéletes legyen minden
Teljeskörű dekorfal tervezés tanácsadással

A komplett tervezési folyamatnál a fal állapotától , javításától a dekorfal elkészítéséig segítő kezet nyújtunk. Fontos , hogy tisztába legyünk a lehetőségeinkkel, mert a dekorvakolat nem tapéta, amit egy másodperc alatt leszedünk a falról, ha nem tetszik.
Tanácsadási szolgáltatásunk a felmérésben és a választásban segít dönteni, hisz sok tényezőt kell figyelembe venni - fényjátékok, árnyékolt helyiségek, páratartalom, bútorzat, belmagasság stb - .
A szolgáltatás magába foglalja a terepszemlét, mintaanyagok kiválasztását és a mintatábla elkészítését.
Az ár természetesen a munkaterület nagyságához viszonyított, továbbá függ az anyagok felhasználásától és bonyolultságától, melyett a találkozásunk alkalmával felmérünk.
Munkánk során figyelmet szentelünk a munkafolyamatok szervezésére, rendszerezésre, így időt és költséget csökkentünk az Ön számára.
Amennyiben sikerül elnyernünk a bizalmát és minket bízz meg a dekorfal tervezésének a lehetőséggel, a tanácsadási szolgáltatás díja levonásra kerül a végösszegből, amenyiben a munkafolyamat egy hónapon belül elkezdődik a terepszemle után.

Kiemelt dekorvakolat típusok...
Néhány termék, amit szeretünk

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben munkaidőn kívül talált minket vagy nem tudott elérni minket telefonon, kérjük írjon nekünk a megadott emai címre, kollégánk mihamarabb visszahívja önt. Köszönjük a bizalmat!

Wall Decor - Falfestés és Dekoráció

Vállalt munkaterület:

Magyarország egész területén

Vegye fel a kapcsolatot